Bagaj suspect, abandonat în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc

Un bagaj suspect, abandonat zeci de minute pe stradă chiar în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost făcut dispărut chiar înainte de sosirea polițiștilor sesizați prin numărul de urgență 112.

Fără corpul delict, oamenii legii nu au putut inițial să își dea seama dacă apelul la 112 a fost o glumă proastă sau situația este una serioasă, iar autorul bine intenționat al apelului la numărul de urgență 112 riscă să fie amendat.

După două ore, obiectul cu pricina a reapărut într-un tomberon, iar misterul dispariției a fost parțial dezlegat. Bagajul dubios a fost ridicat, deschis fără nici o măsură de protecție și apoi aruncat la gunoi de echipele de curățenie stradală.

Vânzătorii de la magazinele din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost anunțați tot de oamenii de la curățenie că bagajul era gol, că a fost aruncat  și că nu există nici un pericol.

Zeci de câmpulungeni au trecut pe lângă bagajul abandonat cât timp a stat pe stradă, dar nimeni nu s-a gândit că acesta ar putea avea un eventual conținut periculos.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

44 + = 48