Consiliul Local Fălticeni, prima ședință din acest an

Consiliul Local Fălticeni se întrunește, în data de 29 ianuarie, pentru prima ședință ordinară din anul 2019. Pe ordinea de zi a deliberativului fălticenean se află peste 20 de proiecte de hotărâre.

Printre ele, asigurarea finanțării unor cheltuieli de investiții, din excedentul anilor trecuți, în condițiile în care încă nu poate fi aprobat bugetul local. Aleșii fălticeneni vor decide și alocarea de fonduri pentru derularea unor concursuri școlare, dar și pentru manifestările culturale care vor fi organizate în municipiul Fălticeni, cu prilejul aniversării a 116 ani de la nașterea sculptorului Ion Irimescu.

Consilierii locali vor aproba şi salariile de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din Primăria  Fălticeni şi unitătile subordonate. Alte decizii, necesare la început de an, vizează aprobarea Planului de lucrări de interes local, care vor fi efectuate de beneficiarii Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, aprobarea numărului asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap pentru anul 2019, dar și organizarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Fălticeni pentru anul şcolar 2019 – 2020.

Ședința Consiliului Local Fălticeni începe la ora 15.00, în Sala de ședințe “Iorgu Radu” a Primăriei municipiului Fălticeni.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *