Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava susține campania „Artiștii pentru artiști”

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava participă, din nou, la Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, cu un spectacol ale cărui încasări vor fi donate în Fondul de Solidaritate Teatrală. Pe 1 martie 2019 s-a dat startul celei de-a 18-a ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști”, cu sprijinul instituțiilor de teatru din București și din țară. Prin această campanie umanitară, organizată de UNITER, în luna martie și aprilie 2019, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale si o sănătate precară. Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană! De aceea, din nou, doi mari artiști, foarte sensibili și foarte implicați în viața comunității teatrale reiau cu aceeași încredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alătura-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună! EMILIA POPESCU și MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcursul lunii martie 2019. Ei sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiștii pentru artiști” și vă invită să luați parte la schimbarea de atitudine față de situația delicată a artiștilor aflați în dificultate.

Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie 2019, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală, în contul RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei. Pe site-ul www.uniter.ro, regăsiți lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul Campaniei.

„Noapte bună, tăticule!” este un spectacol pe care Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava îl va juca în 24 martie 2019, ora 19:00, în cadrul acestei campanii. Pentru această reprezentație, prețul unui bilet va fi de 10 lei, preț unic, indiferent
de vârstă. „Noapte bună, tăticule!” este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (El, Ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură”, afirmă regizorul Alexandru Grecu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *