Wizz Air va opera din luna iunie curse Suceava-München

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Wizz Air va opera, din luna iunie 2019, curse pe ruta Suceava – München. Cursele vor începe să opereze din 17 iunie 2019 cu o frecvență de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri, cu plecare de pe Memmingen la ora 10:20 și aterizare la Suceava la ora 13:25, iar apoi cu decolare de pe Suceava la ora 13:55 și aterizare la Memmingen la ora 15:10.

Gheorghe Flutur declară că deschiderea acestei rute este urmare a demersurilor făcute de autoritățile județene în ultimul an și jumătate. „Acest lucru s-a întâmplat și după demersurile făcute de Consiliul Județean Suceava în cadrul acțiunilor organizate cu partenerii din Schwaben. De acum vom avea curse spre Germania, spre zona cea mai dezvoltată a Germaniei – Bavaria și Baden – Wurttenberg, iar de la Memmingen, care e la o oră și jumătate de Munchen sau Stuttgart, se poate ajunge în sudul Germaniei, dar și în Austria sau Elveția”, a spus Gheorghe Flutur. Vestea se suprapune cu depunerea proiectului tehnic pentru modernizarea terminalului Aeroportului Suceava, a  mai spus Gheorghe Flutur.

Wizz Air a pus deja în vânzare bilete pentru cursa Suceava – München, cu prețuri începând de la 100 de lei. Wizz Air mai operează din Suceava curse spre Londra-Luton, Milano-Bergamo, Roma-Ciampino și Bologna.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *