La Câmpulung Moldovenesc s-a furat cortul de campanie al Aliantei USR-PLUS

La Câmpulung Moldovenesc a dispărut cortul de strângere a semnăturilor de susținere pentru candidații Alianței USR – PLUS la alegerile europarlamentare.

Păgubiții au depus în acest sens o plângere la Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Potrivit acestora, încă de la începutul campaniei de strângere a semnăturilor de susținere pentru inițiativa “Fără Penali în Funcții Publice”, materialele folosite în campanie au fost ținta unor acte de vandalism.

Președintele PSD Câmpulung Moldovenesc, deputatul Emanuel Havrici, declară însă că amplasarea cortului de campanie al Alianței USR – PLUS pe platoul pietonal din centrul municipiului s-ar fi făcut fără autorizație și că ar fi fost ridicat chiar de către Poliția Locală.

Pe de altă parte, președintele USR Câmpulung Moldovenesc, Cristina Piticari, spune că a depus la Serviciul de Urbanism al administrației locale absolut toată documentația necesară și, mai mult, primăria i-a și eliberat o factură pentru amplasarea cortului de campanie până la data de 1 aprilie, factură care a și fost achitată. Ea mai spune că ridicarea, în timpul nopții, a cortului USR, fără nici o notificare prealabilă, reprezintă încă un abuz al primarului Mihăiță Negură.

Organizatorii strângerii de semnături susțin că au fost hărțuiți de unii competitori politici și acuză de abuz autoritățile locale. Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a fost contactat telefonic dar, ca de obicei, a refuzat să răspundă acuzațiilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *