Iris LIVE în Motor’s Pub Suceava, pe 30 martie 2019

Un adevăr peste care nu se poate trece: ”Lumea toată e un circ”, de această dată în acorduri de hard rock și heavy metal.

Istoria IRIS nu are niciun motiv să se oprească, poveștile sunt ”scrise” de Costi Sandu (voce), Nelu Dumitrescu – membru fondator (tobe), Andrei Bălașa (chitară solo), George Costinescu (chitară bas) și Relu Marin (clape) și adunate într-un album cu 17 piese.

Albumul a fost lansat în octombrie anul trecut sub titlul ”Lumea toată e un circ” și este suportul principal al concertului ce va avea loc la Suceava, sâmbătă, 30 martie 2019, în Motor’s Pub, de la ora 21:00.

 

Lumea toată e un circ este primul material discografic al trupei în noua componență și promite o revenire în forță a pentru o nouă filă din legenda Iris. Aceasta nouă producție este o reinventare a trupei în componența actuală și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generație a publicului rock dar și fanii susținători de-o viață ai formției. Pe parcursul a mai bine de o oră și jumătate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formației, în care acordurile muzicii vor face ca auditoriul să experimenteze multiple sentimente și stări inspirate din realitatea contemporană.

Compozițiile de pe Lumea toată e un circ au început să apară cu doi ani înainte de definitivarea albumului, iar înregistrările au fost efectuate pe parcursul unui an, între august 2017 și august 2018. Muzica este semnată de membrii formației, iar versurile de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *