Traian Băsescu a fost externat

Traian Băsescu s-a externat din spital, este anunțul făcut de soția acestuia. Maria Băsescu a făcut declarații în urmă cu scurt timp printre muncitorii care au venit să o ajute să plece din casa de la stat.

Familia Băsescu se mută din vila de protocol, iar mai mulţi muncitori au venit, miercuri dimineaţă, să o ajute soţia lui Traian Băsescu cu pregătirile.

Traian Băsescu fusese internat la spitalul din Bruxelles, acolo unde a ajuns de urgență săptămâna trecută. Tot ce se știe până în acest moment este că a avut probleme cardiace. Însă aceste afirmații nu au fost deocamdată confirmate

Apropiații săi de la Parlamentul European au declarat pentru Antena 3 că starea lui Traian Băsescu de sănătate este mult mai bună spre deosebire de săptămâna trecută. Aceștia vorbeau chiar de ieri despre acest lucru.

Mai mult decât atât, colaboratorii săi spun că este posibil chiar să apară la Parlamentul European, pentru că este un europarlamentar activ, care nu a stat niciodată departe de holurile Parlamentului European și este posibil să își facă apariția chiar de astăzi la birou.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru investigații medicale. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea, i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *