Lucrări de infrastructură în comuna Sadova

Primăria comunei Sadova a demarat, la începutul lunii aprilie, o serie de lucrări de reabilitare a drumurilor comunale secundare și lucrări de apărări de maluri. Investitiile se derulează din fondurile proprii ale Primăriei Sadova.

Lucrările de apărări de maluri au început pe data de 1 aprilie a.c., în zona Fundu Sadovei, și sunt executate de un constructor din comuna Sadova. Valoarea investiției se ridică la 150 mii lei.

„Suntem în grafic cu lucrările de prevenire și combatere a inundațiilor. În zona Fundu Sadovei se intervine pentru realizarea de apărări de maluri. Este un proiect pe care îl realizăm cu bani din bugetul propriu al comunei pentru că era nevoie de intervenție în această zonă”, declară primarul Mihai Constantinescu.

De asemenea, infrastructura rutieră din comuna Sadova este modernizată continuu, inclusiv cu bani de la buget local.

Primăria comunei Sadova derulează lucrări de pietruire și reabilitare pe 20 km de drumuri comunale secundare. Investiția se ridică la 100 mii lei și este asigurată din fondurile Primăriei. Lucrările de reabilitare a drumurilor comunale secundare sunt executare cu utilajele proprii ale Primăriei Sadova.

Mihai Constantinescu spune că, odată cu venirea primăverii, administrația locală a demarat lucrări la infrastructura rutieră a comunei și că ele vor continua.

“Încercăm, inclusiv din bugetul local, să modernizăm drumurile comunale, prin lucrări de pietruiri, reparații asfaltice, plombări si micro-covoare asfaltice. Una dintre prioritățile mele a fost gazul metan, extinderea rețelei de gaz și realizarea branșamentelor. A fost cea mai importanta investitie pe care am realizat-o și sunt horărât, împreună cu echipa de consilieri locali și cu oamenii destoinici din Primărie, să duc la bun sfârșit toate proiectele importante pe care le avem în vedere”, mai spune primarul Mihai Constantinescu.

Totodată, luna aprilie este luna curățeniei în comuna Sadova. La campania de curățenie au participat angajații Primăriei Sadova și ai Ocolului Silvic Pojorata, precum și copiii Şcolii Gimnaziale din Sadova.

Astfel, peste 100 copii au participat, joi, 14 aprilie, la campania de curățenie, iar vineri, 15 aprilie a.c., 100 angajați ai Primăriei Sadova și ai Ocolului Silvic Pojorata au continuat campania de ecologizare în zona Trei Movile.

        

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *