Se deschid bazele de agrement din Iași

Primăria Municipiului Iași anunță că de săptămâna viitoare se dechid Băile Nicolina. Este a doua bază de agrement a municipalităţii ieșene care-şi deschide porţile, după ce Baza de Agrement Ciric a devenit frecventabilă de pe 1 mai.

Deschiderea Ştrandului Municipal Iași este preconizată a avea loc în intervalul 15 mai – 1 iunie, in funcţie de evoluţia vremii.

La Ştrandul Municipal Iași au fost realiate lucrări de cosit şi afânat, au fost vopiste toate instalaţiile şi a fost amenjată plaja. Bazinele sunt dezinfectate şi aşteaptă a fi umplute.

Pentru a încuraja ieșenii să le frecventeze, tarifele de acces la 3 trei baze au fost menținute, în cea mai mare parte, la nivelul de anul trecut, doar câteva fiind ajustate cu rata inflației. Tarifele pentru toate cele 3 baze au fost doar indexate cu rata inflaţiei, 5,4%.

Astfel, la Ştrandul Municipal Iași, tariful de intrare este de 10 lei, în vreme ce copiii sub 7 ani și pensionarii vor achita 3 lei. Se acordă gratuitate pentru luptătorii în Revoluție, veteranii și văduvele de război, deținuții politici şi persoanele cu grad I de invaliditate. De asemenea, închirierea unei umbrele sau a unui șezlong este de 5 lei/zi. Se pot cumpăra şi abonamente, care presupun achitarea a 84 lei pentru 10 intrări (adulţi) sau 23 lei/10 intrări (pentru copii sub 7 ani și pensionari). La Ştrandul Municipal Iași se mai organizează cursuri de înot şi gimnastică acvatică, care costă 19 lei ora de persoană.

La Baza de Agrement Ciric, intrare la piscină (cu tot cu închirierea unui şezlong) costă 17 lei/zi. Închiriere unei barci sau hidrobiciclete are tariful de 23 lei o oră sau 10 lei pentru 30 de minute, iar intrarea pe terenul minigolf este de 56 lei (8 ore) de persoană.

La Plaja Nicolina, preţul de intrare este de 8 lei, în timp ce copiii sub 7 ani au acces gratuit. Pentru pensionarii cu venituri lunare sub 1.500 lei se va elibera un abonament care costă 10 lei pentru 10 intrări. Închirierea de umbrele şi şezlonguri costă 5 lei pe zi, iar nămolul poate fi cumpărat cu 2 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *