Slujbă de pomenire pentru sucevenii care au murit de Covid

Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunță că, de Zilele Sucevei, va fi oficiată o slujbă de pomenire a celor 503 locuitori ai municipiului Suceava care au murit din cauza Covid 19.

Ion Lungu a făcut anunțul după ce a participat la o slujbă de pomenire, la Biserca Sf. Gheorghe-Mirăuți, a unor personalități din presa suceveană, între care Dumitru Teodorescu, Mircea Motrici, Ioan Cozmei, Dan Gurtesh, Cornel Grosar, Cornel Bumbu , Mugur Geu, Romeo Istrati, Constantin Ștefuriuc.

El spune că a dorit să arate respectul comunității pentru acești slujitori ai presei sucevene care au avut un rol important în implementarea democrației post decembriste în orașul Suceava.

„Anunț cu acest priliej că pe data de 25 iunie, cu ocazia Zilelor Sucevei, vom face o slujbă de pomenire a celor 503 persoane care au decedat în orașul nostru din cauza pandemiei de Covid 19, în perioada martie 2020-mai 2022. Slujba de pomenire va avea  loc la ora 11.00, la biserica Mirăuți. Invităm să participe la această pomenire membri ai familiilor celor dispăruți”, transmite Ion Lungu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *