Cea mai modernă sală de sport din județul Suceava, inaugurată în Cornu Luncii

În satul Brăiești, din comuna Cornu Luncii, a fost inaugurată sala de sport considerată cea mai modernă din județul Suceava, investiție care a costat 5,3 milioane de lei și care a fost realizată prin Compania Națională de Investiții.

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, i-a avut ca invitați la inaugurare pe liderul Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, subprefecții Cristian Șologon și Florin Sinescu, inspectorul școlar Loredana Ceică, directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Suceava, Daniel Davidel și prieteni din toată Moldova.

”Această clădire mult visată se datorează muncii noastre și susținerii în primul rând a domnului senator Ioan Stan, a domnului subprefect Cristi Șologon care în momentul când s-a aprobat era subsecretar de stat și mulțumim foarte mult și tuturor celor care ne-au ajutat și le mulmumim și pentru că o să ne mai ajute”, declară Gheorghe Fron.

El spune că a primit aprecieri pentru sala de sport de la Brăiești de la o echipă de proiectanți din Iași.

Liderul Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a arătat că astfel de investiții vot fi văzute în curând la Grămești și apoi la Boroaia, Forăști și Bogdănești.

Lângă Sala Sporturilor vor fi amenajate alte două terenuri cu gazon artificial, unul pentru handbal iar celălalt pentru fotbal, precum și un loc de joacă pentru copii și un parc pentru locuitorii comunei.

Mai mult, intenția primarului comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, este aceea de a amenaja și o pistă de biciclete, pe o distanță de 10 kilometri, cu iluminat nocturn modern.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *