[VIDEO] Bazarul Suceava are parcare cu 115 locuri

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, declară că un obiectiv important al municipiului Suceava, Centrul Comercial Bazar, unde mulți suceveni își desfășoară activitatea, este în proces de modernizare.

El anunță că parcarea din incinta Complexului Comercial Bazar a fost modernizată, pietrișul a fost înlocuit cu pavaj, iar acum, aceasta însumează un total de 115 locuri de parcare, din care 3 sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

„Pentru a face aceste locuri de parcare a trebuit să relocăm anumite chioșcuri, să regândim o repoziționare a acestora și a ieșit această parcare unde sucevenii pot parca ordonat și civilizat”, spune Lucian Harșovschi.

El mai spune că în paralel se lucrează la încălzirea Bazarului astfel încât atât cei care vând și cei care vin să cumpere produse să aibă căldură în iarna care urmează.

„Se lucrează și la încălzirea centrului comercial, aceste lucrări fiind realizate pentru ca atât comercianții, cât și cumpărătorii să aibă parte de cele mai bune condiții”, susține Lucian Harșovschi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *