Lucrările la Piața “George Enescu” din Suceava sunt aproape gata

Primarul Sucevei, Ion Lungu, declară că s-a intrat în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor la Piața George Enescu (Piața Mică), cu parcare subterană. În prezent, se lucrează la partea de finisaje.

În ședința Consiliului Local Suceava, din data de 26 mai a.c., Ion Lungu a propus trecerea unei suprafețe de 108 mp, pe strada Saturn, din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Suceava, pentru a putea fi finalizate lucrările de modernizare a străzii până când va fi dată în funcțiune piața.

Totodată, sunt în curs de achiziție mesele noi pentru piață, în valoare de 353.000 lei.

Ion Lungu mai spune că Piața Mică, care va fi dată în funcțiune în luna iunie, va fi o piață modernă și speră că va fi apreciată de cetățenii din cartierul George Enescu, dar și de către toți cei care își vor face cumpărăturile în piață.

Primăria Municipiului Suceava intenționează să transforme și Piața Ițcani în piață agroalimentară cu caracter permanent și comercializare produse cu amănuntul și cu ridicata (en-gros), pentru atragerea producătorilor agricoli locali și zonali și încurajarea consumării produselor locale.

În prezent, în Piața Ițcani funcționează doar comercializarea cu amănuntul, iar piața este aproape goală.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *