Copiii joacă tenis la Kids’ Day, în parcul Palas Mall

Copii se pot distra și juca tenis, de ziua copilului, la Palas Mall Iași, miercuri, 1 iunie a.c., ora 15:00.

Vin la Iași, să se distreze cu cei mici, Andrei Pavel, Andreea Mitu, Daniel Dobre și Cezar Crețu.

Concord Iași Open și BCR Iași Open organizează Kids’ Day, o activitate destinată copiilor dedicată expunerii la jocul de tenis alături de profesioniști.

Crezi că doar ție ți-a fost dor de socializare? Întreabă un copil, și-ți va spune cât de dor i-a fost să se joace sau să descopere lucruri noi împreuna cu alți copii.

Împreună cu Decathlon, sunt organizate 4 terenuri de mini tenis, dotate cu rachete și mingi pentru pitici, pe platforma din parcul Palas Mall. Pe fiecare teren de mini tenis o să fie unul din cei 4 profesioniști care ii vor aștepta pe copii la un schimb de mingi antrenant.

Copiii pot participa la o varietate de exerciții de tenis și au șansa de a-i întâlni pe unii dintre cei mai buni jucători de tenis din Romania. Unde mai pui că vor mai fi și câteva surprize pe care le vom dezvălui la fața locului.

Concord Iași Open 2022 este programat în perioada 11-17 iulie a.c. și BCR Iași Open 2022 este programat în perioada 1-7 august a.c. Ambele turnee se vor desfășura la Baza de Agrement Ciric din Iași.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *