Un consilier de la PSD Iași a mințit că are studii superioare

Lăcrămioara Ursu, consilier județean PSD Iași, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, instigare la fals material in înscrisuri oficiale și uzul de fals, după ce și-ar fi falsificat actele de studii.

Deși a pretins că are studii superioare, Lăcrămioara Ursu ar fi rămas repetentă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași.

PSD Iași a reacționat după acuzațiile care i se aduc Lăcrămioarei Ursu.

„Doamna Lăcrămioara Ursu a fost cooptată în echipa noastră urmare a unor recomandări primite din partea Asociației Partida Romilor Pro-Europa, având ca principal obiectiv gestionarea problemelor cu privire la minoritatea romă din județul Iași. Sper ca lucrurile sesizate de presă și cele legate de trimiterea în judecată să nu fie adevărate. De aceea îi recomand să clarifice cât mai curând aceste lucruri atât la nivelul organizației județene de partid, cât și pentru opinia publică. Am dispus ca această situație să fie analizată urgent, conform statutului, în Comisia de etică și disciplină. PSD Iași a arătat în ultimul timp o altă față, suntem într-un proces de reformă apreciat de ieșeni și nu aș vrea să dăm apă la moară celor care ne contestă. Nu voi face alte comentarii, însă dacă am fost păcăliți, voi fi unul dintre susținătorii excluderii actualului consilier județean din partid. Mergem înainte cu oameni competenți, care nu au nevoie de niciun fel de tertipuri pentru a obține accesul în funcții publice”, declară senatorul Maricel Popa, liderul social-democraților ieșeni.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *