Festivalul Copilăriei 2022, la Iași

Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” organizează cea de-a IX-a ediție a evenimentului Șotron. Festivalul copilăriei.

Acesta se va desfășura în perioada 10-12 iunie 2022, în Dumbrava Minunată de la Muzeul „Mihail Sadoveanu” Iași.

Programul festivalului conține sute de activități gratuite pentru copii și părinți: ateliere de lectură, pictură, îndemânare, reciclare, concerte, concursuri, întâlniri cu personajele din povești, piese de teatru, experimente științifice, întâlniri cu autoare de cărți pentru copii etc.

Ediția de anul acesta stă sub semnul solidarității cu Ucraina și cu copiii refugiați, iar în program sunt incluse activități și ateliere în limba ucraineană, precum și întâlniri cu autoare și artiste din Ucraina, invitate la eveniment.

În plus, înainte de desfășurarea propriu-zisă a evenimentului, pe pagina de Facebook Șotron. Festivalul copilăriei au loc mai multe concursuri cu premii constând în cărți, jocuri și articole sportive, oferite de partenerii festivalului.

Festivalul copilăriei este cel mai mare eveniment dedicat copiilor din zona Moldovei, adunând mii de participanți încă de la prima ediție, părinți și copii deopotrivă, un tur de forță al activităților cultural-educative.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *