Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, s-a întâlnit cu operatorii din stațiunea Mamaia

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, s-a aflat astăzi, 3 iunie a.c., în stațiunea Mamaia, unde a participat la o ședință de lucru cu operatorii economici din turism care își desfășoară activitatea în zona de nord a litoralului românesc.

Întâlnirea a fost organizată în parteneriat cu Instituția Prefectului județul Constanța și a reunit reprezentanți ai autorităților centrale, județene și locale.

Ședința de lucru a fost urmată de o vizită a ministrului Constantin-Daniel Cadariu pe plajele extinse din stațiunea Mamaia.

Guvernul României a promovat, în luna aprilie a.c., Ordonanţa de Urgenţă nr. 56/2022, inițiată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Ministerul Mediului.

Actul normativ permite, doar pentru sezonul estival 2022, ca suprafețele de plajă nou create și care nu sunt închiriate, să poată fi atribuite direct operatorilor economici care au încheiate contracte de închiriere a plajelor aflate în vecinătatea vestică a acestor suprafețe, cu respectarea prevederilor celorlalte dispoziții legale.

https://fb.watch/dpEYVz7t1W/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *