Claudiu Niculescu, noul antrenor de la Poli Iași

Claudiu Niculescu este noul antrenor al celor de la Politehnica Iași. Decizia a venit după ce Costel Enache a plecat de la gruparea din Copou în urmă cu aproximativ o lună. Astfel, noul antrenor a semnat un contract valabil pentru un sezon, dar cu drept de prelungire automat pentru încă unul, dacă echipa va promova.

De trei ori campion al ţării, câştigător a trei Cupe ale României, al unei Supercupe şi de două ori golgheterul primei ligi ca jucător, Claudiu Niculescu are în palmares şi Cupa României şi Supercupa ca antrenor, cu FC Voluntari. Noua speranță a Politehnicii Iași își doreste să ajungă cu echipa ieșeană la performanță.

De asemenea, și președintele clubului, Cornel Șfaițer are încredere în viitorul echipei ieșene. „Suntem în fața unei zile importante în viitorul și în istoria acestui club. Știți foarte bine, ne-am întâlnit în ianuarie când am pornit la drum, în 2022 cu mult entuziasm. Dar nu aș vrea să vorbesc despre trecut pentru că s-a încheiat un an dificil, greu din punctul meu de vedere la Politehnica. Avem un sezon în față, 2022-2023 cu un alt antrenor, cu Claudiu Niculescu, căruia îi doresc bun venit la Iași și o să aibă toată susținerea noastră”, declară Cornel Șfaițer, președinte al Consiliului Director de la Politehnica Iași.

Claudiu Niculescu, înlocuitorul lui Costel Enache la echipa din Copou, le-a mai antrenat în carieră pe Universitatea Cluj, FC Bihor, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo Bucureşti, Al-Tai (Arabia Saudită), CS Mioveni şi Concordia Chiajna.

Poli Iaşi a efectuat primele transferuri pentru noul sezon, mijlocaşul central Gabriel Vaşvari şi fundaşul central Răzvan Tincu, ambii de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *