Smiley și Veta Biriș, la ”Zilele Comunei Putna”, 2-3 iulie 2022

Primăria Putna și Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna organizează, în perioada 2-3 iulie a.c., ”Zilele Comunei Putna”.

Manifestările debutează pe 2 iulie a.c., începând cu ora 14:00, cu o paradă a porturilor populare, urmată de spectacole susținute de ansambluri folclorice zonale, Ansamblul Ciprian Porumbescu, Alexandra Dan și Veta Biriș. Prima zi se va încheia cu un superconcert Smiley.

Pe 3 iulie a.c., va avea loc tradiționala paradă a cailor la Gârla Morii-Gura Putnei.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, promite că, la ediția din acest an a ”Zilelor Comunei Putna”, locuitorii și oaspeții se vor putea bucura de o atmosferă ”ca în vremurile bune”.

”Ne pregătim de marea sărbătoare cu momente deosebite și în acest an. În ziua de sâmbătă, 2 iulie a.c., după primirea pelerinilor și slujba de la Mănăstirea Putna, va avea loc în piață, începând cu orele 14:00, un spectacol susținut de artiști îndrăgiți dar și alte surprize. Duminică, 3 iulie a.c., la Gura Putnei va fi o întâlnire a iubitorilor de cai din toată țara cu binecunoscuta paradă. Vă așteptăm cu drag! Va fi frumos! Va fi ca-n vremurile bune”, este mesajul transmis de George Coroamă, primarul comunei Putna, pe pagina sa de Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *