Inna, Andra și The Motans, la Zilele Sucevei

În perioada 24-26 iunie a.c., vor fi organizate numeroase evenimente prin care vor fi marcate Zilele Sucevei.

Inna, Andra, The Motans și Alexandra Cuza vor concerta în centrul Sucevei, în zilele de 25 și 26 iunie a.c., iar pentru iubitorii folclorului, va fi un spectacol de muzică populară pe 24 iunie a.c.

Conform proiectului de hotărâre inițiat de primarul Sucevei, Ion Lungu, suma necesară pentru organizarea evenimentelor este de 500.000 de lei plus TVA.

Conform programului Zilelor Sucevei, în data de 24 iunie a.c., se va organiza un concert de muzică populară, începând cu ora 16:00, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Tot în 24 iunie a.c., se va organiza, în colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, „Seara valorilor sucevene”, eveniment care va avea loc la Hotel Balada, începând cu ora 18:00.

În data de 25 iunie se va oficia o slujbă de pomenire a persoanelor care au decedat de Covid-19, în municipiul Suceava, în perioada martie 2020 – iunie 2022. Slujba se va oficia la Biserica „Sfântul Gheorghe” Mirăuți.

În data de 25 iunie a.c., de la ora 19:30, este programat un spectacol de muzică ușoară, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, cu Alexandra Cuza și Andra.

În seara de 26 iunie a.c., începând cu ora 19:30, vor concerta The Motans și Inna. Seara se va încheia cu foc de artificii, în jurul orei 22:00.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *