La Miroslava, s-a deschis primul Family Market al companiei IULIUS

Sute de oameni au fost prezenți, astăzi, 14 iulie a.c., la Miroslava, la inaugurarea Family Market, dezvoltat de compania IULIUS, ca răspuns la nevoile comunităților în expansiune din Iași.

Investiția, în valoare de 12 milioane de euro, este realizată de compania IULIUS, în parteneriat cu Primăria Miroslava.

Family Market este un proiect de mici dimensiuni, dar foarte important pentru comunitate și este conceput pentru a răspunde la nevoile pe care le are zona şi pentru a ajuta antreprenorii. Locuitorii comunei și din împrejurimi vor avea mai aproape produse și servicii care să le ușureze viața și să le ofere economie de timp, reducând drumurile spre oraș. Sloganul Family Market e „Din bine, în mai bine”.

Proiectul include și spații verzi, care invită la relaxare, dar și facilități care îl fac accesibil: 137 locuri de parcare, spații pentru biciclete și stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Aici este amenajată și o sală pentru evenimente private și business, modernă și cu servicii premium.

Family Market aduce un nou format de supermarket Auchan, cu prețuri mici zilnic, servicii unice și produse mereu proaspete.

Tot aici a fost inaugurat primul magazin din Iași al brandului Sinsay, cu articole pentru întreaga familie, dar și PEPCO, retailerul polonez de tip discounter, cu soluții pentru o casă organizată și decorată.

Agroland este prezent cu un concept nou, cu accent pe petshop și produse pentru grădină. Inspirat din dorințele locuitorilor, mixul de magazine include servicii și produse ale producătorilor și antreprenorilor locali, fiind un format de încurajare a business-urilor autohtone.

Mai multă savoare vor da locațiile Meat Concept Store, Kosarom, Vascar, băcăniile La Sibieni și La Bottega, pizzeria şi patiseria La Ciambella, Cofetăria Blanca, Teo`s Cafe, Mado, iar de „mai bine” vei avea parte prin prezența aproape de tine a cabinetului de analize medicale Praxis, magazinului cu piese auto Autopit, papetăriei Papiro, salonului Lisnic Hair Studio, curăţătoriei ecologice Omniclean, plafarului Cătina, locațiilor Inmedio, CEC Bank, Cobyul, dar și spaţiului cu jocuri pentru copii Let`s Play.

Family Market este deschis zilnic, în intervalul orar 09:00 – 21:00, iar supermarketul Auchan va funcționa în intervalul 07:00 – 22:00.

Family Market Miroslava este primul proiect de retail de proximitate al companiei IULIUS. Investitorul Iulian Dascălu declară că a început acest proiect în pandemie, „în acea perioadă când am învățat cu toţii cât de necesar este să ai magazine în proximitate”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *