Deputatul PSD Suceava, George Șoldan: ”Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom crește numărul celor care vor veni, dacă vor mai veni, să fie sărbătoriți de Luna Diasporei”

Războiul declarațiilor între PNL și PSD Suceava continuă. După ce PSD Suceava l-a acuzat pe președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava că își asumă nejustificat meritele pentru banii primiți de județ prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, secretarul general PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat că cei de la PSD au o atitudine penibilă și frustrată față de realizările lui Gheorghe Flutur, în condițiile în care liderul liberal are un cuvânt greu de spus în ceea ce privește politicile din această coaliție.

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, transmite și el, printr-un comunicat de presă, o replică tăioasă pentru Viorel Seredenciuc, secretarul general al PNL Suceava.

”Secretarul general al PNL Suceava a dovedit încă o dată că proverbul „Dacă tăceai, filozof rămâneai” este mai actual ca niciodată. Domnul Viorel Seredenciuc a fost pus de partid să-și apere șeful pe care l-a luat gura pe dinainte să se laude cu realizările tuturor primarilor din județ în ceea ce privește cea mai mare alocare obținută de un județ din țară, de 330 de milioane de euro, pentru proiectele de modernizare drumuri și rețele de apă și canalizare, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Din păcate domnul Viorel Seredenciuc a găsit de cuviință să atenționeze PSD Suceava că nu e bine să fie spus adevărul, că anumite măsuri guvernamentale au fost luate doar după ce PSD a arătat că sunt în favoarea românilor și că de fapt doar liberalii sunt cei care aduc bunăstarea”, spune George Șoldan.

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, îi mai atrage atenția secretarului general al PNL Suceava cu privire la proiectele neterminate ale liberalilor, și anume drumul axial Suceava-Iași și Terminalul 2 al Aeroportului Suceava.

”Dacă pentru secretarul general al PNL Suceava adevărul spus de PSD înseamnă „politică veninoasă” atunci îl invităm să circule pe drumul axial Suceava-Iași, proiect pe care l-a gestionat cât era vicepreședinte al CJ Suceava, sau să folosească Terminalul 2 al Aeroportului Suceava, proiect pe care tot el l-a gestionat. Îi transmit secretarului general al PNL Suceava că tocmai pentru că PSD se află la guvernare împreună cu PNL e nevoie de multă transparență și dialog pe temele importante ale sucevenilor, să nu fie ascunse eșecurile unor proiecte de interes județean și să apreciem pe cei care au merite în alte proiecte. Realitatea nu poate fi schimbată decât prin acțiune coerentă, concretă și cu proiecte care să fie duse la îndeplinire și vor avea un impact benefic pentru populație. Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom dezvolta nimic și doar vom crește numărul celor care vor veni, dacă vor mai veni, să fie sărbătoriți de Luna Diasporei”, mai spune George Șoldan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *