Festivalul „Zi-le de Watra”, Vatra Dornei, 28-31 iulie 2022

Începând de astăzi, 28 iulie a.c., până pe data de 31 iulie a.c., pe dealul Runc, din Vatra Dornei, se desfășoară a doua ediție a Festivalului „Zi-le de Watra”.

Festivalul este inițiat de Organizația Tinerilor Dorneni (OTD), iar printre aceste activități se pot enumera: proiecție de film în aer liber, plimbări cu trăsura sau bicicletele, competiții precum ExatlonPaint BallTreasure huntColor Run, ateliere și jocuri diverse, seară de FolkKaraoke.

Punctul culminant al festivalului este reprezentat de momentul lui Argatu & Moș Martin, care vor susține un concert pentru toți cei prezenți, alături de DJ Grim-Ex, care va aduce „Nostalgia” prin playlist-ul pregătit pentru una din cele două seri în care va fi prezent în fața publicului.

Eveniment are drept scop crearea de activități și oportunități de divertisment, relaxare și deconectare de la cotidian, în principal pentru locuitorii Bazinului Dornelor, dar și pentru toți cei aflați în trecere, turiști sau toți cei interesați.

Președintele OTD, Dorian Dascălu, declară că „această ediție își dorește să aducă cât mai multe persoane, atât din planul local, cât și cel regional, național, și, cine știe, poate chiar internațional, pentru a transmite energia, vitalitatea și frumosul locului, voluntarilor și a fiecărui element ce va alcătui întreaga experiență de festival”.

„Deși suntem la început de drum, încercăm să mobilizăm și să dezvoltăm fiecare idee cu potențial de creștere atât a noastră, ca organizație, cât și a comunității, prin activități ce antrenează buna dispoziție a oamenilor”, mai spune Dorian Dascălu.

Prețul unui abonament de acces pentru toate activitățile din cele patru zile de festival este de 35 de lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *