Au fost semnate primele proiecte prin PNRR pentru Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, responsabil cu proiectele cu finanțare europeană, a semnat, vineri, 29 miulie a.c., la București, la sediul Direcției Generale de Implementare a Planului Național de Redresare și Reziliență, în prezența directorului general Dragoș Buhociu, primele 4 contracte de finanțare din cele 11 depuse pe Componenta 5 – Valul Renovării.

Lucian Harșovschi declară că finanțările sunt pentru proiecte de creștere a eficienței energetice la Școala Gimnazială nr. 9 ”Ion Creangă”, Școala Gimnazială nr. 7 ”Grigore Ghica Voievod”, Școala Gimnazială nr. 3 și a cantinei–internat din cadrul Colegiului Național ”Petru Rareș”. Tot prin intermediul acestor proiecte vor fi amplasate, în vecinătatea unităților de învățământ menționate, alte 8 stații de încărcare a autovehiculelor electrice.

El mai spune că cele 4 contracte semnate au o valoare de 8.642.375 euro, iar diferența până la 24.611.720 euro, reprezentând totalul proiectelor depuse pe Componenta 5, urmează a fi contractată în perioada următoare, dosarele fiind în evaluare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *