Wizz Air anunță deschiderea unei baze la Suceava

Din 15 decembrie a.c., sucevenii vor zbura spre Paris și Eindhoven, dar și spre VenețiaLarnaca și Bruxelles. Cursele vor fi operate de către compania aeriană Wizz Air.

 „Spania va fi pe următoarea noastră listă de extindere”, a declarat Evelin Jeckel, reprezentantul Wizz Air, în cadrul unei conferințe de presă organizate împreună cu șefii Consiliului Județean Suceava și ai Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

O dată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neoWizz Air oferă 11 rute către 7 țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Noua aeronavă va sprijini zborurile pe cinci noi rute, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda). Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 24,99 euro.

De pe 15 decembrie a.c., românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă. De pe 16 decembrie a.c., vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi, în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri.

În plus, începând cu 17 decembrie a.c., sucevenii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *