Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a participat la Gala Turismului de la Gura Humorului

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a participat la deschiderea Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est și Centrul Regional de Studii Nord-Est, în perioada 22 – 24.09.2022, la Gura Humorului.

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului a declarat că România are o diversitate foarte mare a tipurilor de turism, acesta fiind un argument puternic pentru a justifica potențialul de creștere economică și de o reprezentare a 10% din PIB.

Constantin-Daniel Cadariu a adaugat că în ultimii 30 de ani, statul nu și-a atins ținta de promovare turistică a României. Astfel, în ultimele 10 luni, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a  parcurs mai multe etape, iar acum se află în stadiul final al mai multor instrumente de promovare și finanțare.

Constantin-Daniel Cadariu a mai spus că Bucovina este  pol de dezvoltare turistică si reprezintă obiectivul asumat de județul Suceava pentru un turism integrat care să genereze o creștere economică inteligentă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *