Târgu Neamț. Campanie de ecologizare cu elevi și angajați ai Ocolului Silvic

200 de elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială Domnească Târgu Neamț, alături de angajați ai Ocolului Silvic Târgu Neamț, au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la o acțiune de ecologizare în cartierele CondreniȚuțuieni și pe Stadionul „Cetatea” Târgu Neamț.

Directorul Școlii Gimnaziale Domnești Târgu Neamț, Eugen Pintrinjel, declară că acțiunea de ecologizare a făcut parte din cadrul Programului Național „Let’s do’it România”.

„Prin amabilitatea domnului Bogdan Agafiței, de la firma Geneza, care ne-a sponsorizat acțiunea cu saci menajeri și mănuși, cât și prin sprijinul Ocolului Silvic Târgu Neamț, care a participat cu angajați la această acțiune, am reușit sa ecologizăm câteva zone din orașul nostru. Vreau să mulțumesc cadrelor didactice pentru implicare și participare și copiilor pentru efort și simțul civic arătat. Astfel de acțiuni sunt binevenite, fiind un exemplu și pentru alții. Puterea exemplului este cea mai bună metodă de a face o schimbare în bine, în cadrul unei comunități”, mai spune prof. Eugen Pintrinjel, director Școala Gimnazială Domnească Târgu Neamț.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *