[VIDEO] Turneul Național de Mini Rugby „Viorel Lucaci”, Berchişeşti, 9 octombrie 2022

Primăria Berchişeşti, în parteneriat cu Federația Română de Rugby, Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului și Fundația „Te Aud România” a organizat duminică, 9 octombrie a.c., Turneului Național de Mini Rugby „Viorel Lucaci” (Ediția a X-a), eveniment tradiţional atât pentru localitatea Berchişeşti, cât şi pentru sportul sucevean.

Turneul, de amploare naţională, a avut drept scop promovarea tinerilor sportivi din Bucovina, care au avut rezultate remarcabile în competiţiile naţionale şi internaţionale.

La această ediţie au participat echipe de mini-rugby din categoriile de vârstă 8, 10, 12 şi 14 ani, atât din județul Suceava, cât și din țară.

Primarul Comunei Berchişeşti, Violeta Țăran, declară că Viorel Lucaci, cel care dă numele turneului, fostul căpitan al echipei Steaua Bucureşti, component mulți ani al echipei naționale, este născut şi crescut în Berchişeşti și „este o onoare pentru noi că ne-a reprezentat cu cinste în ţară şi peste hotare”.

„La ediţia din 2016, i-am acordat distincţia de „Cetăţean de Onoare” al comunei Berchișești în semn de respect faţă de întreaga sa activitate sportivă. Reuşitele lui au arătat că prin muncă, devotament şi profesionalism poţi să ajungi în vârful oricărei ierarhii sportive, indiferent de unde porneşti. Performanţele rugbystului nostru au fost urmate, de-a lungul anilor, de fosrte mulţi copii şi tineri din Berchișești”, mai spune Violeta Țăran.

Turneului Național de Mini Rugby „Viorel Lucaci” a avut loc duminică, 9 octombrie a.c., începând cu ora 9:30, pe terenul sportiv al Complexului Turistic „Comoara Bucovinei”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *