Holograf, Ștefan Bănică, Delia și Gheorghe Turda, la Sărbătorile Iașului

Sărbătorile Iaşului încep în acest weekend şi se vor termina peste o săptămână, cu spectacole artistice şi foc de artificii în faţa Palatului Culturii.

Cu ocazia desfășurării Sărbătorilor Iașului, Primăria Municipiului Iași a alocat peste 500 de mii de lei pentru concerte. Suma acoperă cheltuielile pentru un concert de muzică populară românească „Iașul în sărbătoare” și spectacolul omagial „Încoronarea Regelui 100”. Perioada de desfășurare a evenimentelor pregătite de Primăria Municipiului Iași va avea loc între 7 și 15 octombrie a.c.

Primăria Municipiului Iași va organiza două concerte, în ziua de 15 octombrie a.c., unul de muzică populară şi un spectacol omagial „Încoronarea Regelui 100”.

În cadrul concertului de muzică populară „Iașul în sărbătoare”, vor concerta artiști cunoscuți precum Gheorghe Turda și Ion Paladi, iar în cadrul spectacolului omagial „Încoronarea Regelui” vor fi prezente nume cunoscute, cum ar fi Delia, Ștefan Bănică, Holograf, Mario Fresh și alții.

Evenimentele vor fi prezentate de către Dan Negru și Anca Mazilu. Toate acestea se vor finaliza cu spectacolul pirotehnic care va avea o durată de minimum 8 minute și 2.000 de lovituri.

Potrivit Primăriei Municipiului Iași, focul de artificii va avea loc în  jurul orei 23:00.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *