Scandal între PNL și PSD, la Suceava, din cauza unui drum

Lucrările de modernizare a DN 17 au ajuns subiect de scandal între PSD și PNL Suceava. După ce liderul PNL, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, anunța, la sfârşitul săptămânii trecute, finalizarea lucrărilor de modernizare la ultimul tronson de pe DN 17, în Poiana Stampei, în cursul zilei de luni social-democrații l-au acuzat pe acesta că nu are nici un merit în realizarea acestei investiții.

PSD Suceava a transmis un comunicat de presă în care acuză faptul că președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, s-a transformat în purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) „și asta nu de ieri, de azi, ci de câțiva ani”.

„Altfel nu ne putem explica de ce la orice investiție pe care această companie de stat (aflată în subordinea Ministerului Transportului) o finalizează în județul nostru, domnia sa este imediat acolo, însușindu-și la capitolul imagine proiectul respectiv, de parcă ar avea vreo atribuție în acest sens. Nu are! Atunci când vine vorba de infrastructura rutieră, președintele Consiliului Județean se ocupă de infrastructura rutieră județeană, adică de drumurile județene. Nu de drumurile naționale, nu de autostrăzi etc. Nici măcar drumurile comunale nu intră în atribuțiile domniei sale, ci doar cele județene. Acolo are atribuții, acolo are putere de decizie, de drumurile respective trebuie să se ocupe. Doar că atunci când nu te poți lăuda cu munca ta, este mai ușor să te lauzi cu munca altora”, se spune în comunicat.

Liberalii consideră că social-democrații suceveni îl atacă în mod permanent pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că „se oftică” de realizările acestuia. Biroul de Presă al PNL Suceava a transmis un comunicat prin care se răspunde acuzațiilor făcute de PSD cu privire la faptul că Gheorghe Flutur își asumă merite pe care nu le are, cum ar fi finalizarea modernizării DN 17.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *