Holograf, Ștefan Bănică, Delia, Mircea Baniciu și Ovidiu Lipan Țăndărică, la Sărbătorile Iașului

Primăria Municipiului Iași organizează sâmbătă, 15 octombrie a.c., în în faţa Palatului Culturii, două concerte, unul de muzică populară şi un spectacol omagial „Încoronarea Regelui 100”..

Cu ocazia desfășurării Sărbătorilor Iașului, Primăria Municipiului Iași a alocat peste 500 de mii de lei pentru concerte. Suma acoperă cheltuielile pentru un concert de muzică populară românească „Iașul în sărbătoare” și spectacolul omagial „Încoronarea Regelui 100”.

În cadrul concertului de muzică populară „Iașul în sărbătoare”, începând cu ara 13:00, vor concerta artiști precum Gheorghe Turda, Ion Paladi, Ștefan Pintilie, Ilie Caraș și Tudor Ungureanu, alături de Ansamblul Etnofolcloric „Ștefan Vodă” din Republica Moldova.

În aceeași locație, începând cu ora 19:00, ieșenii și turiști prezenți în aceste zile la Iași sunt așteptați la spectacolul omagial „Încoronarea Regelui”, unde vor fi prezente nume cunoscute, precum Ovidiu Lipan Țăndărică, Mircea Baniciu, Delia, Ștefan Bănică, Holograf, Mario Fresh, A-Mill, Yanis Pavel și Nancy Brandes (Roșu și Negru).

Evenimentele vor fi prezentate de către Dan Negru și Anca Mazilu. Toate acestea se vor finaliza cu spectacolul pirotehnic care va avea o durată de minimum 8 minute și 2.000 de lovituri.

Potrivit Primăriei Municipiului Iași, focul de artificii va avea loc în  jurul orei 23:00.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *