La Suceava, încep lucrările la Sala Polivalentă

Primăria Municipiului Suceava a emis autorizația de construire pentru Sala Polivalentă care se construiește prin Compania Națională de Investiții (CNI), în zona Metro.

Conform devizului general al lucrărilor, valoarea investiției este de peste 30 de milioane de euro.

“S-a semnat la CNI contractul pentru proiectare și execuție la Sala Polivalentă de 5000 de locuri de la Suceava, cu firma câștigătoare a licitației, MIS Grup Bistrița-Năsăud. Termenul de execuție + proiectare este de 24 luni, din care 4 luni proiectare şi 20 luni execuție.  Am stabilit cu conducerea firmei câștigătoare să avem prima întâlnire săptămâna viitoare la Suceava, să stabilim demararea contractului”, declară Ion Lungu, primarul Municipiului Suceava.

Sala Polivalentă este destinată în primul rând activităților sportive, dar poate fi utilizată și pentru organizarea altor activități, precum concerte sau alte evenimente culturale.

Contractul de achiziții publice pentru “Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții Sală Polivalentă 5000 de locuri, municipiul Suceava, județul Suceava” are o valoarea estimată de 128.930.487,29 lei (fără TVA).

Conform indicatorilor tehnico-economici aprobați, Sala Polivalentă, care va fi realizată în spatele zonei Metro, va avea o suprafață totală de peste 28.000 de mp și va beneficia de protecție antiseismică.

Construcția este o clădire S+P+2E cu o suprafață utilă de 25.000 mp, două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă și cea de antrenament, spațiu recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care 6 pentru autocare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *