CJ Suceava sprijină financiar localitățile aflate în dificultate

Consiliul Județean (CJ) Suceava alocă o sumă de 1,72 milioane lei pentru a sprijini financiar 26 de localități sucevene aflate în dificultate.

În proiectul de hotărâre inițiat de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, se arată că banii vor fi transferați către cele 26 de primării din fondul de rezervă aflat la dispoziția CJ Suceava. Cea mai mare sumă ar urma să fie alocată Comunei Râșca, respectiv 200.00 lei.

De asemenea, câte 100.000 lei vor primi comunele Crucea, Dorna Arini și Dumbrăveni, în timp ce comunele BoroaiaBotoşanaBrodinaBurlaCacicaFântâna MareHănţeştiHorodnic de SusHorodniceniIlişeştiOstraRădăşeniUlmaVadu MoldoveiValea MoldoveiVatra MoldoviţeiVicovu de Jos și Voitinel vor primi fiecare câte 50.000 lei.

Dintre localitățile urbane din județ, Consiliul Județean Suceava va aloca fonduri pentru Solca – 50.000 leiDolsca – 100.000 leiMilişăuţi – 70.000 lei și Salcea – 100.000 lei.

Tot din fondul de rezervă al Consiliului Județean Suceava va fi alocată o sumă de 27.500 de lei pentru acordarea unor ajutoare financiare pentru 11 persoane din județ aflate în extremă dificultate.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *