George Șoldan, reales președinte al Organizației de Tineret a PSD Suceava

În perioada 18-19 noiembrie a.c., la Sucevița, s-a desfășurat tabăra de pregătire politică a TSD Suceava. La eveniment au fost prezenți peste 150 de delegați din județul Suceava, cu această ocazie desfășurându-se și alegerile interne ale Organizației Județene TSD Suceava.

Astfel, în funcția de președinte al TSD Suceava a fost reconfirmat deputatul sucevean George Șoldan. Funcția de prim-vicepreședinte i-a revenit consilierului județean Cătălin Fediuc, iar ca vicepreședinți au fost aleși domnii: Iulian DarabăClaudiu CozianuAlexandru MuntianuAlexandru CostNejnec Daniel Andrei și Leșinschi Iustinian.

La eveniment au prezenți președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, împreună cu deputații Eugen BejinariuVlad Popescu Piedone, subprefecții Ioan-Cristian Șologon și Florin Sinescu, consilierii județeni Gheorghe IacobCristian Boberschi și nu în ultimul rând primarul comunei Sucevița, Dorin Ioan Pînzar.

În cele două zile ale taberei de pregătire politică a TSD s-a discutat despre strategia de dezvoltare a organizației de tineret, participanţii stabilindu-și ca diziderat politic înființarea de organizații locale în fiecare comună a județului Suceava.

Totodată s-au stabilit anumite criterii de selecție ale resursei umane, Organizația Județeană a TSD Suceava militând pentru atragerea unor membri care dovedesc implicare socială, profesionalism și deschidere către valorile social democrate.

„Căutăm adevărați lideri care pot schimba în bine societatea prin propriul exemplu și care, la rândul lor, pot inspira alți oameni să adere la valorile social-democrației, valori care, până în momentul de față, s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru români și România”, declară președintele TSD Suceava, deputatul George Șoldan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *