[AUDIO] Ministrul Economiei, Florin Spătaru, impresionat de antreprenorii suceveni de la Automotive Albaca și Colzum Conf

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, aflat în vizită de lucru în Suceava, s-a declarat impresionat de doi întreprinzători suceveni cu afaceri în domeniul auto și cel al textilelor.

Firmele AUTOMOTIVE ALBACA și COLZUM CONF au fost vizitate vineri, 17 martie a.c., de ministrul Economiei, care a fost însoțit și de parlamentarii social-democrați Gheorghe Șoldan, Eugen Bejinariu și Ioan Stan.

Firma suceveană AUTOMOTIVE ALBACA se ocupă de carosarea microbuzelor, construcția de autobuze pe șasiu și modificări constructive ale autovehiculelor iar COLZUM CONF fabrică huse pentru scaune, lenjerii și cutting pentru articole vestimentare.

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a vizitat și firma AMBRO, unul dintre cei mai mari producători de ambalaje din tară, și a discutat cu conducerea companiei despre modalitatea în care statul român poate să le susțină investițiile.

Vizita în Suceava a ministrului Florin Spătaru a debutat la Universitatea ”Ștefan cel Mare”, unde s-a întâlnit cu studenții și cu rectorul Valentin Popa și s-a încheiat la Camera de Comerț și Industrie Suceava, cu o întâlnire cu mediul de afaceri, la care au fost prezentate schemele de ajutor de stat și schemele de minimis lansate de Ministerul Economiei.

[AudioFlorin Spătaru, ministrul Economiei:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *