Aplicații Android mai puțin cunoscute

Dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android, atunci trebuie să știi că ai la dispoziție o mulțime de aplicații interesante si gratuite pe care le poți utiliza.

Magazinul Google Play îți oferă o colecție nesfârșită de programe foarte utile și practic vei găsi acolo tot ce îți dorești, de la aplicații de distracție până la aplicații educative sau de gestionare a banilor, de exemplu.

Cu siguranță toți cei care dețin un smartphone sau o tabletă folosesc deja cele mai populare aplicații, cum sunt Google ChromeYouTubeFacebookWhats App și altele asemenea. Totuși, pe lângă aceste aplicații arhicunoscute, există multe alte programe care se pot dovedi a fi de mare folos. În cadrul acestui articol îți prezint și eu câteva astfel de exemple.

Remote Desktop

Prin intermediul telefoanelor inteligente cu Android poți face în ziua de astăzi aproape orice îți dorești. Un lucru ce se poate dovedi foarte util pentru anumiți utilizatori este faptul că poți să îți controlezi de la distanță chiar și laptopul sau calculatorul de acasă.

Mai exact, prin intermediul aplicației Remote Desktop vei putea accesa fișierele și toate programele de pe laptop-ul sau desktop-ul tău fără ca măcar să fii în fața acestuia. De oriunde te-ai afla, prin intermediul telefonului mobil și a aplicației menționate te vei putea conecta imediat la alte dispozitive pe care le deții.

Fortuna

Daca ești în căutare de distracție direct de pe telefon, atunci poți apela și la aplicația Fortuna. Este vorba despre o aplicație de jocuri de noroc, prin intermediul căreia te vei putea distra la pariuri sportive, jocuri de casino, loto și multe altele.

Fortuna este unul dintre cei mai cunoscuți si apreciați operatori de jocuri de noroc din țară, așa cum vei afla și dacă citești despre eFortuna pareri ale clienților.

În cadrul aplicației de la Fortuna pentru Android nu vei avea parte doar de o mulțime de jocuri interesante, ci și de bonusuri atractive și multe alte funcții utile.

Ventusky

Vrem sau nu vrem, multe dintre activitățile noastre de zi cu zi, dar și modul în care ne petrecem timpul liber depind de starea meteo. De aceea majoritatea dintre noi ne interesăm aproape zilnic de prognoza meteo, pentru a ști la ce să ne așteptăm.

Ventusky este una dintre cele mai interesante aplicații de meteorologie și de îndată ce o vei instala pe telefonul sau tableta ta, vei avea acces la o mulțime de informații interesante. Poți vedea, pe lângă temperaturi și precipitații și hărți live cu deplasarea norilor, viteza vântului, umiditatea și chiar poluarea aerului.

Pentru cei pasionați de meteorologie, dar și pentru cei care pur și simplu se interesează de condițiile meteo, Ventusky cu siguranță este o aplicație de mare folos.

Duolingo

În categoria de aplicații Android educative se regăsește și Duolingo, o aplicație extrem de utilă și interesantă pentru utilizatorii care vor să învețe o limbă străină. Așadar, dacă vrei să dobândești capacitatea de a scrie, citi, asculta și vorbi în diferite limbi, nu mai trebuie neapărat sa mergi la cursuri sau să apelezi la ajutorul unui profesor.

Daca ești suficient de motivat și perseverent, grație aplicației Duolingo poți învăța orice limbă străină îți dorești chiar de pe telefonul tău mobil. Astfel, oricând ai puțin timp liber poți deschide această aplicație și să înveți câteva lucruri noi.

Photomath

O aplicație extrem de interesantă mai ales pentru elevi și studenți este Photomath. Dacă întâmpini probleme la matematică sau pur și simplu ai nevoie de ajutor în rezolvarea unei anumite probleme, atunci această aplicație este exact ceea ce cauți.

Tot ce trebuie să faci este să realizezi o poză a enunțului problemei utilizând camera telefonului, iar Photomath îți va oferi o rezolvare completă a acesteia, prin intermediul inteligenței artificiale.

Blokada

Cu siguranță și tu te-ai confruntat de multe ori cu reclame enervante atunci când accesezi diverse site-uri de pe internet sau folosești anumite aplicații. Nimănui nu îi plac reclamele și tocmai din acest motiv a fost dezvoltată aplicația Blokada pentru Android.

Prin intermediul acesteia, toate reclamele de pe telefonul tău mobil vor fi blocate, astfel că tu vei putea naviga în mediul online mult mai fluid și vei avea parte de o experiență mai bună.

Pe lângă aplicațiile prezentate mai sus, evident că pot fi aduse în discuție multe alte programe la fel de utile și interesante. Așadar, nu trebuie să te limitezi doar la cele mai populare aplicații, ci răsfoiește Google Play pentru a descoperi și alte programe care să te ajute în viața ta de zi cu zi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *