Începe Târgul de Carte “Primăvara cărților la Iași”

Cea de-a 28-a ediție a Târgului de Carte LIBREX – “Primăvara cărților la Iași” începe pe 10 mai a.c. și va ține până pe data de 14 mai a.c., la Palas Iași, sub motto-ul “Cuvintele care ne conectează și ne transformă”.

Evenimentul este organizat de Sedcom Libris, Organizația Patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

La eveniment vor fi prezente cele mai importante edituri din România care vor atrage atenția publicului prin lansarea ultimelor apariții editoriale, prezentări de carte, întâlniri cu autorii, sesiuni de autografe etc.

Cititorii vor avea ocazia să cumpere cărți, unele la prețuri promoționale, dintr-o diversitate de domenii de specialitate, precum: beletristică, artă, știință, IT, medicină, comunicare, psihologie, dezvoltare personală, religie, istorie, drept, economie, cărți pentru copii, enciclopedii etc.

Recitaluri ale unor cunoscuți poeți din peste 20 de țări, prezenți la Iași în această perioadă în cadrul Festivalului Internațional “Poezia la Iași”, vor completa agenda Târgului de Carte Librex.

De asemenea, va fi o tombola cu premii și secvențe artistice susținute de studenți ai Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași și multe alte momente culturale pregătite de organizatori.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *