Investiție importantă la Dorna Arini

Primarul Comunei Dorna Arini, Andrei Mazăre, a semnat contractul de finanțare pentru înființarea unui Centru de colectare prin aport voluntar a deșeurilor de toate tipurile (CAV), inclusiv al deșeurilor din domeniul construcțiilor. Proiectul are o valoare de 3,8 milioane de lei.

Investiția de la Dorna Arini va fi realizată cu fonduri europene obținute prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Centrul de colectare de la Dorna Arini va asigura și colectarea prin separație inclusiv a deșeurilor menajere, dar și a deșeurilor speciale, precum cele voluminoase, echipamente electronice și electrice, baterii uzate de orice fel și deșeuri provenite din domeniul construcțiilor și a demolărilor.

Centrul de colectare prin aport voluntar (CAV) a deșeurilor urmează a fi construit într-o zonă nelocuită a localității Dorna Arini, investiția urmând a fi făcută pe o suprafață de peste 2.400 de metri pătrați: 1.800 de metri pătrați pentru platforma betonată, 600 de metri pătrați de spațiu verde.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *