Deputatul PSD George Șoldan cere demisia directorului DRDP Iași

Deputatul PSD Suceava, George Soldan, solicită demisia directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, Ovidiu Laicu.

George Șoldan susține că directorul DRDP Iași, Ovidiu Laicu, ar trebui sa plece din functie din cauza ca de mai multe luni nu a găsit soluții pentru construcția podului provizoriu de la Milisauti care să permită începerea lucrărilor la podul mare.

El mai spune că directorul DRDP Iași ar trebui să își asume și lipsa de comunicare și dezinteresul față de suceveni.

“Cine își asumă bătaia de joc de pe DN 2H, la podul de la Milișăuți? Solicit demisia directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, dl Ovidiu Laicu,  pentru faptul că de luni de zile nu a găsit soluții pentru construcția podului provizoriu care să permită începerea lucrărilor la podul mare. De asemenea, lipsa de comunicare și dezinteresul în a explica sucevenilor de ce s-a ajuns în această situație sunt tot greșeli pe care trebuie să vi le asumați. M-am implicat pentru a obține finanțare pentru refacerea acestui pod rutier important pentru județul Suceava și nu pot rămâne indiferent la ce se întâmplă la Milișăuți. L-am rugat la începutul acestei luni pe dl Laicu să găsească soluții, pentru a putea începe reconsolidarea podului de pe DN2H. Îndată trece luna și, deși s-au adus o parte dintre tuburi, nu se știe nici măcar cine va construi acel pod provizoriu, despre care se discută din septembrie 2022. DRDP arată spre constructor, acesta din urmă spune că nu are nici o obligație în acest sens. Dle Laicu, nu știu cum se vede de la Iași, dar noi aici, la Milișăuți, avem o reală problemă și ne-am săturat de această bătaie de joc. Știți, mi-a spus cineva zilele trecute că sunt prea tânăr să fac politică. Da, sunt prea tânăr pentru a face acea politică cu care cred că ați fost învățat dvs., dle Laicu. Demisia, dle director al DRDP Iași! V-o cer eu și un județ întreg!”, declară deputatul PSD Suceava, George Șoldan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *