Festivalul Național de Literatură ”Rezonanțe Udeștene”, la Suceava

Festivalul Național de Literatură „REZONANȚE UDEȘTENE”, ediția a XXVII-a, se va desfășura, în perioada 29-30 iunie 2023, la SuceavaUdești – Ciprian Porumbescu.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Primăria Comunei Udești, în colaborare cu Muzeul Național al Bucovinei.

Proiectul cultural, de peste 25 de ani, cultivă și apără memoria a patru spirite luminoase ale acelor locuri, și anume: MAGDA ISANOSEUSEBIU CAMILARMIRCEA MOTRICICONSTANTIN ȘTEFURIUC.

Conform regulamentului concursului, sunt acceptate în competiție lucrări nepublicate și nepremiate la alte concursuri literare din țară, tehnoredactate cu diacritice. La concurs pot participa autori de orice vârstă, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România, nu au debutat editorial și nu au obținut Marele Premiu la edițiile precedente ale concursului.

Juriul concursului va fi alcătuit din critici literari, poeţi, prozatori, redactori-şefi de reviste literare, membri ai Uniunii Scriitorilor din România.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *