CAR Învățământ Fălticeni lansează campania ,,Susține un jucător”

CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI, asociație fără scop patrimonial, anunță implicarea sa în susținerea echipei Rugby Club Gura Humorului, în programul „Susține un jucător”, prin care oferă sprijin financiar unui tânăr jucător, ca acesta să își continue studiile, dar și antrenamentele de rugby.

Înființată în vara lui 2018, Rugby Club Gura Humorului servește drept rampă de lansare pentru tinerii jucători din zona Humorului, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a urma o carieră în rugby. Echipa de rugby humoreană, singura finanțată în totalitate din surse private, se află în prezent în al cincilea său sezon competițional în Liga Națională de Rugby, sub egida Federației Române de Rugby.

„Susținem educația de calitate și excelența tinerilor din comunitatea locală de fiecare dată când avem ocazia, de aceea suntem onorați să contribuim la dezvoltarea și motivarea sportivilor de performanță din cadrul Campaniei „Susține un jucător”. Credem cu tărie că implicându-ne cu toate resursele pe care le avem pentru un viitor mai bun al tinerilor din județ putem visa la o societate sănătoasă și un pic mai dezvoltată azi decât ieri, pentru noi toți, de la cel mai mic la cel mai mare. Împreună suntem mai puternici!”, declară Constantin Bulboacă, președintele CAR Învățământ Fălticeni.

Acest sprijin financiar acordat jucătorilor Rugby Club Gura Humorului are ca scop oferirea posibilității de a-și continua studiile și, în același timp, să le permită și investiția în pasiunea pentru rugby. Prin această inițiativă, CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI și Rugby Club Gura Humorului se angajează să cultive nu doar talentele sportive, ci și potențialul academic al tinerilor din regiunea Humorului.

„Ne bucurăm de implicarea CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI în Campania ”Susține un jucător”, deoarece acest lucru arată că asociațiile care își desfășoară activitatea în comunitatea locală din orașul  Gura Humorului observă munca depusă de către clubul nostru de a menține sportivii de performanță acasă. Sprijinul CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI o să ajute la menținerea sportivilor în activitatea de performanță, cât și în cea educațională, care este primordială pentru noi ”, spune Andrei Varvaroi, vicepreședintele Rugby Club Gura Humorului.

Campania ,,Susține un jucător”

Având în vedere recunoașterea provocărilor economice semnificative cu care se confruntă sportul, Rugby Club Gura Humorului a inițiat campania „Susține un jucător”. Această campanie are ca scop principal încurajarea mediului economic privat, pe care clubul sportiv îi invită să se implice în sprijinirea tinerilor jucători de rugby.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *